Skip links

Combinatiereizen vinden:

Kies uit ons Combinatiereis aanbod

Beleef de mooiste duikgebieden in combinatie met de culturele en natuurlijke hoogtepunten van jouw reisbestemming! Laat ons jouw ideeën en wensen weten, we stellen dan graag de juiste combinatiereis voor jou samen! Ons team van ervaren duikinstructeurs geeft je graag advies!

Middellandse Zee & Atlantische Oceaan

Rode Zee

Indische Oceaan

Caribische Zee

Zuid-Oost Azië

Grote Oceaan

Onze top aanbeveling!

Combinatiereis Sri Lanka- Malediven

Sri Lanka maakt indruk met archeologische vindplaatsen, weelderige vegetatie en witte zandstranden. In natuurreservaten zoals de Udwalawe of het Yala National Park kun je naast luipaarden en olifanten ook een enorme verscheidenheid aan diersoorten aanschouwen. Een rondreis door Sri Lanka is ideaal te combineren met een duikvakantie op de Malediven. Een korte rechtstreekse vlucht naar Gan op de Malediven, brengt je naar de mooiste duikplekken van dit paradijselijke eiland.

Gan Island ligt op het Addu-atol, het meest zuidelijke atol van de Malediven. Hier kun je het hele jaar door manta’s en andere grote vissen of dolfijnen zien. Daarnaast is de British Loyalty een goed bewaard gebleven wrak in dit afwisselende duikgebied.

Aanbod klik hier

Combinatiereizen van Duikvakantie & Meer

Individuele Combinatiereizen: Combineer de beste duikgebieden met Cultuur, Natuur en Avontuur!

Onze specialiteit is het organiseren van individuele reizen voor duikers. Op onze combinatiereizen kun je de beste duikgebieden ter wereld combineren met cultuur en natuur naar jouw wensen. Met deze combinatiereizen proberen we duurzaamheid, natuurbewustzijn en cultureel begrip te combineren en je een unieke reiservaring te garanderen. Ook kunt je op de combinatiereizen leren duiken de fascinerende onderwaterwereld ontdekken. Vertel ons jouw persoonlijke ideeën en wensen!