Skip links

Duikreizen vinden:

Kies uit ons Duikreis aanbod

Duik met ons mee in de fascinerende onderwaterwereld! Kleurrijke koraaltuinen, scheepswrakken, steile wanden of ontspannen strandduiken? Of je nu een beginner of een ervaren duiker bent, je zult bij ons zeker het juiste vinden! Laat ons jouw ideeën en wensen weten, we stellen dan graag het juiste duikpakket voor jou samen! Ons team van ervaren duikinstructeurs geeft je graag advies!

Middellandse Zee & Atlantische Oceaan

Rode Zee

Indische Oceaan

Caribische Zee

Zuid-Oost Azië

Grote Oceaan

Onze top aanbeveling!

Duikreis Tanzania – Mafia

Het tropische eiland Mafia ligt voor de kust van Tanzania en behoort net als Zanzibar en Pemba tot de zogenaamde “Spice Islands”. Mafia is de kleinste van de drie met een lengte van slechts 20 km. Mafia Island is nog weinig bekend bij toeristen en heeft nog zijn ongerepte charme behouden.

Mafia is een absolute droombestemming voor duikers, snorkelaars en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en authenticiteit. Het Mafia Marine Park biedt een zeer gevarieerd duikgebied aan, waar, afhankelijk van het seizoen, ook walvishaaien en bultruggen te zien zijn.

Aanbod klik hier

Duikreizen van Duikvakantie & Meer

Individuele duikreizen – duikcursus op duikvakantie: duiken in Egypte, duiken in Indonesië, liveaboard op de Malediven – en veel meer!

Onze specialiteit is het organiseren van duiktrips en duikcursussen. Bij ons kun je leren duiken op een duikvakantie en indrukwekkende duiktrips beleven op de Malediven, Indonesië, Egypte of één van onze andere duikbestemmingen. Ons doel is om jou een onvergetelijke duikvakantie te bezorgen. In de duiktrips proberen we duurzaamheid, natuurbewustzijn en cultureel begrip te combineren en jou een unieke reiservaring te garanderen.

Tijdens de duiktrips kunt je leren duiken en de fascinerende onderwaterwereld ontdekken. Of je nu gaat duiken in Indonesië, Egypte of met een liveaboard op de Malediven – je zult gegarandeerd ten volle genieten van jouw duikvakantie.