Skip links

Liveaboards vinden:

Kies uit ons Liveaboard aanbod

Duik met ons mee in de fascinerende onderwaterwereld! Kleurrijke koraaltuinen, scheepswrakken, steile wanden of ontspannen strandduiken? Of je nu een beginner of een ervaren duiker bent – je zult bij ons zeker het juiste vinden! Laat ons jouw ideeën en wensen weten, we stellen dan graag het juiste duikpakket voor jou samen! Ons team van ervaren duikinstructeurs geeft je graag advies!

Middellandse Zee & Atlantische Oceaan

Rode Zee

Indische Oceaan

Caribische Zee

Zuid-Oost Azië

Grote Oceaan

Onze top aanbeveling!

Liveaboard Indonesië

De MY Emperor Raja Laut behoort tot de vloot van de duikorganisatie Emperor Divers. Deze mooie boot biedt duikers veel ruimte en comfort. De liveaboard-routes die worden aangeboden, zijn onder meer naar Komodo National Park, Raja Ampat en de Banda-eilanden.

De reis naar de respectievelijke duikgebieden gaat meestal via Jakarta, de hoofdstad van Indonesië. Vanuit Jakarta vlieg je dan verder met een binnenlandse vlucht naar Labuan Bajo (Komodo National Park), Sorong (Raja Ampat) of Ambon (Banda-eilanden).

De MY Emperor Raja Laut biedt comfortabel plaats aan in totaal 12 duikers op een lengte van 31 meter en een breedte van 7 meter. De lounge is uitgerust met airconditioning, flatscreen-tv, films, muziek, boeken en bordspellen. Er is ook een kleine bar aan boord. Op het prachtige teakhouten dek worden de vers bereide maaltijden onder een grote luifel genuttigd. Ligstoelen zijn voldoende aanwezig.

Aanbod klik hier

Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik.

Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag 

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past.

Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen.

Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest.

Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.