Skip links

Impressum

Bedrijf en adres

Duikvakantie & Meer is de in het Nederlands vertaalde website versie van Tauchreisen & Meer GmbH & Co KG, zie ook: www.tauch-reisen.at

Tauchreisen & Meer GmbH & Co KG is gevestigd aan de Angerzellgasse 4, AT-6020 in Innsbruck, Oostenrijk

Kommanditisten: Dr. Miriam Molenkamp & Robert Molenkamp
Komplementär: Tauchreisen & Meer GmbH
Bedrijfsvoering: Dr. Miriam Molenkamp

Bedrijfsvestiging: Innsbruck

Bedrijfsregister (Firmenbuch): FN 381365g, Landesgericht Innsbruck

Tauchreisen & Meer GmbH & Co KG voldoet volledig aan de Oostenrijkse en Europese wet voor Reisbureaus en Touroperators

Contact & Openingstijden

Telefoon (Nederland): +31 (0)6 35633079
E-Mail: info@duik-vakantie.nl

Telefoon (Oostenrijk): + 43 660 3019282
E-Mail: info@tauch-reisen.at

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 & van 13.00 tot 17.00

Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar op het bovenstaande telefoonnummer voor spoedgevallen.

Toezichthoudende autoriteit / autoriteit volgens de E-Commerce wet

Magistrat der Stadt Innsbruck

Lid van

Wirtschaftskammer Tirol
Sparte Tourismus und Freizeitwirtschaft
Fachgruppe Reisebüros

Handelsvergunning voor reisbureaus verleend in Oostenrijk

Consumenten hebben de mogelijkheid om klachten in te dienen bij het online platform voor geschillenbeslechting van de EU: http://ec.europa.eu/odr

Toepasselijke wetgeving voor de reisbureaubranch, klik hier.

Bankgegevens & BTW Identificatienummer

Bankrekeninghouder: Tauchreisen & Meer GmbH & Co KG

Tiroler Sparkasse
IBAN: AT04 20503 03301214361
BIC: SPIHAT22XXX

UID: ATU 67315247

Insolventiebescherming

Details over de reisservicetoestemming van Tauchreisen & Meer GmbH & Co KG vind je op de website: www.gisa.gv.at onder GISA-nr. 21292354.

Tauchreisen & Meer GmbH & Co KG heeft bescherming tegen insolventie door een bankgarantie van de Tiroler Sparkasse, Sparkassenplatz 1, 6020 Innsbruck, met het garantienummer 1321820.

In geval van insolventie moeten alle claims binnen 8 weken worden ingediend, anders gaan claims verloren, rechtstreeks aan de verantwoordelijke curator Europäische Reiseversicherung AG, Kratochwjlestraße 4, 1220 Wenen op het 24-uurs noodnummer +43 1 50 444 00 of de e-mailadres: prv@europaeische .at om te registreren.

Opgemerkt wordt dat de factuur aanbetaling maximaal 20% van de reisprijs mag zijn en het restbedrag, na het versturen van de reisbescheiden, niet eerder dan twintig dagen voor vertrek moet worden overgemaakt.

Bankgarantie

Bankgarantie van de Tiroler Sparkasse, Sparkassenplatz 1, 6020 Innsbruck, garantienummer 1321820. Bankgarantie voor het verzekerde bedrag in overeenstemming met § 4 lid 1 van de PRV.

Afwikkelaar

Europäische Reiseversicherung AG
Kratochwjlestraße 4
AT-1220 Wenen (Oostenrijk)
Tel.: +43 1 50 444 00 (24h alarmnummer)

Diversen

Informatieplicht volgens ECG en mediawet: Link naar bedrijven A-Z

Belangrijke informatie over gegevensbescherming: Gegevensbescherming

Zoekmachine optimalisatie door: www.yanduu.de

Vrijwaring

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s. We zijn echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid ter zake is echter pas mogelijk vanaf het moment dat bekend is met een concrete overtreding van de wet. Zodra we op de hoogte zijn van overtredingen van de wet, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra we op de hoogte zijn van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina’s die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra we op de hoogte zijn van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.