Skip links

Duikreis Malediven – Manta Retreat

Het Manta Retreat is een ideale uitvalsbasis voor duikers en snorkelaars die dromen van ontmoetingen met manta’s en walvishaaien. Het eiland ligt op slechts 10 minuten varen van het beroemde Hanifaru Bay – een van de weinige plaatsen waar walvishaaien en manta’s elkaar ontmoeten om te paren en waar ze in grote getallen kunnen worden gezien.

Inclusief:

  • Binnenlandse vlucht Male – Dharavandhoo – Male
  • 7 overnachtingen in een Deluxe 2-persoonskamer
  • Halfpension
  • 10 bootduiken (5 duikdagen)
  • Alle duiken zijn inclusief lood en lucht

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 1.195 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Het Manta Retreat bevindt zich op Dharavandhoo en is een ideale uitvalsbasis voor duikers en snorkelaars die dromen van ontmoetingen met manta’s en walvishaaien. Het eiland ligt op slechts 10 minuten varen van het beroemde Hanifaru Bay – een van de weinige plaatsen waar walvishaaien en manta’s elkaar ontmoeten om te paren en waar ze in grote getallen kunnen worden gezien.

Naast dit duikhoogtepunt worden uiteraard ook trips naar de mooiste duikplekken in de regio aangeboden.

Het Manta Retreat is een betaalbaar alternatief voor een duikvakantie op de Malediven. Het gezellige pension ligt op het eiland Dharavandhoo in Baa Atoll en beschikt over een tuin, een privéstrand, barbecuefaciliteiten en gratis WiFi in alle ruimtes. De zes kamers bieden plaats aan in totaal 14 gasten.

Het eiland Dharavandhoo bereik je in slechts 20 minuten met een binnenlandse vlucht vanuit Male. Er worden ook meerdere keren per week boottransfers aangeboden.

 

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Duikvakantie op de Malediven: duikreizen met verlaten stranden & totale ontspanning

Heb je altijd al eens op de Malediven willen duiken? Gun jezelf een duikvakantie op de Malediven. De Malediven bestaat uit 19 fabelachtige eilandgroepen in de Indische Oceaan. De bijna 1.200 eilanden strekken zich uit over een lengte van 800 km. Meer dan 200 bewoonde eilanden zijn makkelijk per boot of vliegtuig te bereiken, ideaal om de Malediven tijdens een duikvakantie te ontdekken.

Duikvakantie op de Malediven

De Malediven tellen mede dankzij de adembenemende landschappen tot een van de meeste geliefde bestemmingen voor een duikvakantie. Een duikreis op de Malediven beleven is een heel bijzondere ervaring. Hier kunnen vakantiegangers genieten van witte zandstranden, turquoise blauw water en een prachtige onderwaterwereld. De gastvrije eilandbewoners stammen af van verschillende bevolkingsgroepen en leven vandaag de dag hoofdzakelijk van toerisme en visserij. Jouw duikvakantie op de Malediven ondersteund daarmee dus ook de lokale economie.

Op de Malediven een duikvakantie maken – schitterend & sereen

De Malediven bevinden zich in de Indische Oceaan en bestaan uit ongeveer 1.200 eilanden. Daarvan zijn niet alle bewoond, sommige hebben nog compleet ongerepte natuur. 87 Eilanden in de Malediven zijn voor duikvakanties ofwel toerisme gereserveerd, daarop leven alleen lokale mensen die in het hotel werken. Voor deze eilanden gelden ook bepaalde uitzonderingen zoals het toegestaan zijn van het nuttigen van alcohol.

Duikvakantie op de Malediven – Malé ontdekken!

Een groot deel van de bevolking leeft in de hoofdstad Malé, die onder andere bekend staat voor de vele bezienswaardigheden. Een duikvakantie op de Malediven beleven betekend natuurlijk ook dat je mooie herinneringen kan maken aan land. Plan daarvoor dus jouw duikvakantie op de Malediven nauwkeurig. Wij hebben geweldige aanbiedingen waardoor jouw duikvakantie een daverend succes wordt. De onderwaterwereld van de Malediven is bij het duiken zeer veelzijdig en laat niets te wensen over.

Beleef de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een duikvakantie op de Malediven

Veel toeristen komen alleen naar de Malediven om te duiken. Een duikvakantie hierheen laat je een prachtige onderwaterwereld ontdekken die zo uniek en kleurrijk is als weinig andere plaatsen op de wereld. Het heldere water en de gezonde riffen zijn voornamelijk te danken aan het milde toerisme. Door strenge regels wordt de onderwaterwereld beschermt tegen vernieling voor winst. Mocht je niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan hoef je de unieke ervaring om in de Malediven te duiken niet over te slaan. Zelfs tijdens het snorkelen zie je grote scholen van vis en kleurrijke koraalriffen. Het water is zo helder dat je ver op de zee nog de bodem kunt zien. Iedereen met een duikbrevet kan in de Malediven duiken en heeft de keus uit een enorm aanbod van duikcentra.

Bij elke duik geldt: niets aanraken zodat de riffen in de toekomst ook zo mooi en in oorspronkelijke staat blijven zoals ze nu zijn. Op de Malediven duiken is een onvergetelijke ervaring.

Duiken op de Malediven & onderwaterwerelden zien in een oorspronkelijke staat

Een duikvakantie op de Malediven moet niet altijd duur zijn, bekijk onze aanbiedingen en jij kan een duikvakantie beleven zoals je het voorstelt. Duiken op de Malediven wordt voor jou een onvergetelijke ervaring. Boek nu jouw duikvakantie naar de Malediven!

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)