Skip links

Duikreis Malediven – Fulidhoo

Luau Beach Inn Maldives ligt op het lokale eiland Fulidhoo, het meest noordelijke eiland van het Vaavu atol. Fulidhoo ligt op slechts een uur met de speedboot van Malé, op een geweldige locatie voor een geslaagde duikvakantie op de Malediven.

Duikers die op zoek zijn naar een prachtige omgeving weg van de drukte, geweldige duikplekken en comfortabele accommodatie, zullen zich meteen thuis voelen op dit eiland.

Inclusief:

  • Speedboot transfer Malé – Fulidhoo – Malé
  • 9 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • Wifi
  • Volpension
  • Beach BBQ
  • Zandbank excursie
  • 15 bootduiken
  • Alle duiken zijn inclusief gids, lood en lucht
  • Green Tax

Reisduur: 10 dagen

Prijs: vanaf 1.395 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

De Luau Beach Inn Maldives werd geopend in 2021 en ligt op het eiland Fulidhoo, in het noorden van het Vaavu atol op de Malediven. Fulidhoo kan vanuit Malé met de veerboot of in een uurtje met een speedboot worden bereikt. 14 kamers van verschillende categorieën, een restaurant en café met een prachtig uitzicht en een strand staan ​​ter beschikking voor de gasten.

Excursies, verschillende soorten watersporten en natuurlijk duiken worden aangeboden. De pittoreske lagune van Fulidhoo is ideaal om te zwemmen, snorkelen, kajakken en stand-up paddleboarden.

Naast duiken biedt het duikcentrum Passions Paradives ook duikcursussen voor beginners tot en met divemasters. Meer dan 35 verschillende duikplekken bevinden zich in het Vaavu atol, de meeste op slechts een paar minuten varen van het duikcentrum. Verschillende haaien en roggen behoren tot de bewoners van de diverse duikplekken naast allerlei soorten tropische vissen. Van beschutte riffen tot kanaalduiken met flinke stroming, alles wordt hier aangeboden!

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Duikvakantie op de Malediven: duikreizen met verlaten stranden & totale ontspanning

Heb je altijd al eens op de Malediven willen duiken? Gun jezelf een duikvakantie op de Malediven. De Malediven bestaat uit 19 fabelachtige eilandgroepen in de Indische Oceaan. De bijna 1.200 eilanden strekken zich uit over een lengte van 800 km. Meer dan 200 bewoonde eilanden zijn makkelijk per boot of vliegtuig te bereiken, ideaal om de Malediven tijdens een duikvakantie te ontdekken.

Duikvakantie op de Malediven

De Malediven tellen mede dankzij de adembenemende landschappen tot een van de meeste geliefde bestemmingen voor een duikvakantie. Een duikreis op de Malediven beleven is een heel bijzondere ervaring. Hier kunnen vakantiegangers genieten van witte zandstranden, turquoise blauw water en een prachtige onderwaterwereld. De gastvrije eilandbewoners stammen af van verschillende bevolkingsgroepen en leven vandaag de dag hoofdzakelijk van toerisme en visserij. Jouw duikvakantie op de Malediven ondersteund daarmee dus ook de lokale economie.

Op de Malediven een duikvakantie maken – schitterend & sereen

De Malediven bevinden zich in de Indische Oceaan en bestaan uit ongeveer 1.200 eilanden. Daarvan zijn niet alle bewoond, sommige hebben nog compleet ongerepte natuur. 87 Eilanden in de Malediven zijn voor duikvakanties ofwel toerisme gereserveerd, daarop leven alleen lokale mensen die in het hotel werken. Voor deze eilanden gelden ook bepaalde uitzonderingen zoals het toegestaan zijn van het nuttigen van alcohol.

Duikvakantie op de Malediven – Malé ontdekken!

Een groot deel van de bevolking leeft in de hoofdstad Malé, die onder andere bekend staat voor de vele bezienswaardigheden. Een duikvakantie op de Malediven beleven betekend natuurlijk ook dat je mooie herinneringen kan maken aan land. Plan daarvoor dus jouw duikvakantie op de Malediven nauwkeurig. Wij hebben geweldige aanbiedingen waardoor jouw duikvakantie een daverend succes wordt. De onderwaterwereld van de Malediven is bij het duiken zeer veelzijdig en laat niets te wensen over.

Beleef de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een duikvakantie op de Malediven

Veel toeristen komen alleen naar de Malediven om te duiken. Een duikvakantie hierheen laat je een prachtige onderwaterwereld ontdekken die zo uniek en kleurrijk is als weinig andere plaatsen op de wereld. Het heldere water en de gezonde riffen zijn voornamelijk te danken aan het milde toerisme. Door strenge regels wordt de onderwaterwereld beschermt tegen vernieling voor winst. Mocht je niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan hoef je de unieke ervaring om in de Malediven te duiken niet over te slaan. Zelfs tijdens het snorkelen zie je grote scholen van vis en kleurrijke koraalriffen. Het water is zo helder dat je ver op de zee nog de bodem kunt zien. Iedereen met een duikbrevet kan in de Malediven duiken en heeft de keus uit een enorm aanbod van duikcentra.

Bij elke duik geldt: niets aanraken zodat de riffen in de toekomst ook zo mooi en in oorspronkelijke staat blijven zoals ze nu zijn. Op de Malediven duiken is een onvergetelijke ervaring.

Duiken op de Malediven & onderwaterwerelden zien in een oorspronkelijke staat

Een duikvakantie op de Malediven moet niet altijd duur zijn, bekijk onze aanbiedingen en jij kan een duikvakantie beleven zoals je het voorstelt. Duiken op de Malediven wordt voor jou een onvergetelijke ervaring. Boek nu jouw duikvakantie naar de Malediven!

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)