Skip links

Duikreis Malediven Canareef Resort

Het eiland Gan ligt in het Addu atol, het meest zuidelijke atol van de Malediven. Het prachtige Canareef Resort heeft een direct aangesloten duikcentrum van Sub Oceanic. Via een brug kan je vanuit het resort oversteken naar een lokaal eiland. Hier heb je de unieke kans om de luxe van een 4-sterren resort te combineren met de authentieke flair van de Malediven!

Manta’s en andere grote vissen evenals dolfijnen zijn het hele jaar door te zien in Addu atol. Daarnaast is de British Loyalty een goed bewaard gebleven wrak vlakbij het Canareef Resort.

Inclusief:

  • Assistentie op het vliegveld
  • Speedboot transfer naar/van het resort
  • 7 overnachtingen in het Canareef Resort, Sunrise Villa
  • Halfpension
  • Duikpakket met 10 begeleide bootduiken
  • Alle duiken zijn inclusief lood en lucht of nitrox
  • Green Tax

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 1.795 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Het 4-sterren Canareef Resort ligt onder de evenaar op het Addu atol, het zuidelijkste atol van de Malediven. Dit is één van de meest ongerepte en interessante regio’s voor duikers op de Malediven. Het resort is relatief gemakkelijk te bereiken door van het internationale vliegveld van Malé een binnenlandse vlucht van 70 minuten naar Gan te nemen. Als alternatief is een directe vlucht via Sri Lanka ook mogelijk.

Al op de vlucht van Male naar Gan zul je versteld staan ​​van het prachtige landschap van de Malediven met de turquoise blauwe lagunes en witte zandstranden! Vanaf Gan is er een speedboottransfer van ongeveer 15 minuten naar het Canareef Resort.

Het Canareef Resort strekt zich uit over een indrukwekkende lengte van 4,5 km, waardoor het één van de langste hoteleilanden van de Malediven is. In totaal bestaat het resort uit 271 ruime en vrijstaande villa’s, die direct aan het witte zandstrand met palmbomen en turquoise water liggen. Via een brug kan je te voet of met de fiets naar het naburige lokale eiland. Hier kan je dus zowel de luxe van het resort als het traditionele leven op de Malediven ervaren!

De duikplekken van het Addu atol maken niet alleen indruk dankzij een permanent manta-seizoen, maar ook door spectaculaire ontmoetingen met haaien, dolfijnen en schildpadden. Wrakliefhebbers vinden dichtbij het Canareef Resort de “British Loyalty”, een geweldig wrak uit de Tweede Wereldoorlog.

Het PADI-duikcentrum Sub Oceanic Dive Club biedt zowel cursussen aan als trips naar de 27 duikplekken in het gebied. Het duikcentrum organiseert dagelijks drie boottochten. Ervaren, meertalige duikgidsen nemen je mee naar de mooiste duikplekken van de Malediven en zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Duikvakantie op de Malediven: duikreizen met verlaten stranden & totale ontspanning

Heb je altijd al eens op de Malediven willen duiken? Gun jezelf een duikvakantie op de Malediven. De Malediven bestaat uit 19 fabelachtige eilandgroepen in de Indische Oceaan. De bijna 1.200 eilanden strekken zich uit over een lengte van 800 km. Meer dan 200 bewoonde eilanden zijn makkelijk per boot of vliegtuig te bereiken, ideaal om de Malediven tijdens een duikvakantie te ontdekken.

Duikvakantie op de Malediven

De Malediven tellen mede dankzij de adembenemende landschappen tot een van de meeste geliefde bestemmingen voor een duikvakantie. Een duikreis op de Malediven beleven is een heel bijzondere ervaring. Hier kunnen vakantiegangers genieten van witte zandstranden, turquoise blauw water en een prachtige onderwaterwereld. De gastvrije eilandbewoners stammen af van verschillende bevolkingsgroepen en leven vandaag de dag hoofdzakelijk van toerisme en visserij. Jouw duikvakantie op de Malediven ondersteund daarmee dus ook de lokale economie.

Op de Malediven een duikvakantie maken – schitterend & sereen

De Malediven bevinden zich in de Indische Oceaan en bestaan uit ongeveer 1.200 eilanden. Daarvan zijn niet alle bewoond, sommige hebben nog compleet ongerepte natuur. 87 Eilanden in de Malediven zijn voor duikvakanties ofwel toerisme gereserveerd, daarop leven alleen lokale mensen die in het hotel werken. Voor deze eilanden gelden ook bepaalde uitzonderingen zoals het toegestaan zijn van het nuttigen van alcohol.

Duikvakantie op de Malediven – Malé ontdekken!

Een groot deel van de bevolking leeft in de hoofdstad Malé, die onder andere bekend staat voor de vele bezienswaardigheden. Een duikvakantie op de Malediven beleven betekend natuurlijk ook dat je mooie herinneringen kan maken aan land. Plan daarvoor dus jouw duikvakantie op de Malediven nauwkeurig. Wij hebben geweldige aanbiedingen waardoor jouw duikvakantie een daverend succes wordt. De onderwaterwereld van de Malediven is bij het duiken zeer veelzijdig en laat niets te wensen over.

Beleef de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een duikvakantie op de Malediven

Veel toeristen komen alleen naar de Malediven om te duiken. Een duikvakantie hierheen laat je een prachtige onderwaterwereld ontdekken die zo uniek en kleurrijk is als weinig andere plaatsen op de wereld. Het heldere water en de gezonde riffen zijn voornamelijk te danken aan het milde toerisme. Door strenge regels wordt de onderwaterwereld beschermt tegen vernieling voor winst. Mocht je niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan hoef je de unieke ervaring om in de Malediven te duiken niet over te slaan. Zelfs tijdens het snorkelen zie je grote scholen van vis en kleurrijke koraalriffen. Het water is zo helder dat je ver op de zee nog de bodem kunt zien. Iedereen met een duikbrevet kan in de Malediven duiken en heeft de keus uit een enorm aanbod van duikcentra.

Bij elke duik geldt: niet aanraken zodat de riffen in de toekomst ook zo mooi en in oorspronkelijke staat blijven zoals ze nu zijn. Op de Malediven duiken is een onvergetelijke ervaring.

Duiken op de Malediven & onderwaterwerelden zien in een oorspronkelijke staat

Een duikvakantie op de Malediven moet niet altijd duur zijn, bekijk onze aanbiedingen en jij kan een duikvakantie beleven zoals je het voorstelt. Duiken op de Malediven wordt voor jou een onvergetelijke ervaring. Boek nu jouw duikvakantie naar de Malediven!

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)