Skip links

Liveaboard Azoren – Portugal

De Azoren liggen ver weg in het midden van de Atlantische Oceaan. De vulkanische eilanden behoren tot Portugal en bieden een onvergelijkbaar landschap. Het duikgebied van de Azoren is zeker één van de meest spectaculaire van Europa.

Een liveaboard brengt je naar de mooiste duikplekken van de Azoren: Formigas, Dollabarat, Ambrósio, Dom João de Castro Bank en natuurlijk de onder duikers bekende Princess Alice Bank. Duikers kunnen zich verheugen op ontmoetingen met groupers, murenen, mobula’s, manta’s, dolfijnen en zelfs blauwe haaien!

Inclusief:

  • 7 overnachtingen in een 2-persoonshut
  • Volpension
  • Softdrinks, thee en koffie
  • 2-3 duiken per duikdag
  • Alle duiken incl. gids, lucht en lood
  • Haven- en Marine Park toeslagen
  • Hand- en baddoeken
  • WiFi

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 2.695 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Water & Wind is een liveaboard op de Azoren, aan boord van een catamaran. Er kunnen maximaal acht gasten worden ondergebracht in vier hutten met een eigen badkamer. De liveaboards duren meestal een week en beginnen of eindigen op zaterdag op het hoofdeiland São Miguel.

De Water & Wind catamaran is 13 meter lang en bijna 7,5 meter breed. Er zijn vier gastenhutten en twee bemanningshutten aan boord, voor en achter in de rompen. Alle gastenhutten hebben een eigen badkamer, handdoeken zijn aanwezig. Naast een volledig uitgeruste keuken is er een gezellige lounge en een zonnedek dat uitnodigt om te ontspannen. Alle maaltijden zijn inbegrepen op deze liveaboard, evenals koffie, thee en non-alcoholische dranken. Alcohol is beschikbaar tegen een toeslag.

Afhankelijk van de weersomstandigheden worden er twee tot drie duiken per dag gemaakt. De laatste duik wordt meestal op vrijdagochtend aangeboden. De resterende duikvrije dag kan worden gebruikt voor een eilandexcursie of om walvissen te spotten.

Op deze liveaboard wordt er op de mooiste duikplekken van de Azoren gedoken: Formigas, Dollabarat, Ambrósio, Dom João de Castro Bank en natuurlijk de Princess Alice Bank. Maximaal 8 duikers worden begeleid door één of twee lokale gidsen. Duikers kunnen zich verheugen op ontmoetingen met groupers, murenen, mobula’s, manta’s, dolfijnen en zelfs mako’s en blauwe haaien!

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard 

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest.Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.