Skip links

Liveaboard Bahama’s

De ongeveer 700 eilanden van de Bahama’s bieden je gevarieerde duiken op het op twee na langste barrièrerif ter wereld. De Bahama’s zijn beroemd onder duikers vanwege de spectaculaire ontmoetingen met haaien: tijger-, citroen-, hamer-, verpleegster- en stierhaaien kunnen hier allemaal worden gespot!

De MV Bahamas Master neemt je mee naar de beste duikplekken in de turquoise wateren van de Bahama’s.

Inclusief:

  • 7 overnachtingen aan boord van de MV Bahamas Master
  • 2-persoonshut
  • Volpension
  • Softdrinks, water, thee en koffie
  • 3-4 duiken per duikdag
  • Alle duiken incl. gids, lucht en lood

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 3.285 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

De meer dan 700 eilanden en baaien van de Bahama’s strekken zich uit langs het op twee na langste barrièrerif ter wereld. Spectaculaire en afwisselende duiken in het turkooisblauwe water staan ​​hier op het dagelijkse programma. Heb je altijd al een avontuurlijke ontmoeting met haaien willen meemaken? Dan zijn de Bahama’s, wereldberoemd om hun duiken met haaien, precies de plek voor jou!

Sinds 2018 kun je de beste duikgebieden van de Bahama’s verkennen op 35 meter lange MV Bahamas Master. Acht cabines met airconditioning bieden plaats aan in totaal 16 duikers, met keuze uit drie cabinetypes. In het voorste gedeelte van het bovendek bevinden zich de twee luxe hutten met tweepersoonsbedden en een eigen balkon. De Premier hutten hebben twee éénpersoonsbedden en een ensuite badkamer. Er zijn ook vier standaard hutten om uit te kiezen, die twee badkamers delen.

Om te ontspannen na de spannende duiken, kun je gebruik maken van de comfortabele overdekte lounge met entertainmentruimte op het hoofddek. Of je trekt je terug op het bovendek, waar een ruime, overdekte buitenruimte met bar, eethoek en zonnedek op je wacht.

Het duikdek heeft opslagruimte voor elke gast en een ruimte om je voor te bereiden op je volgende duik.

De Bahama’s zijn wereldberoemd om hun haaienduiken. Op het reisprogramma staat een bezoek aan de bekende duikstek “Tiger Beach” voor de westelijke punt van Grand Bahama’s. Dit gebied staat bekend om zijn tijger- en citroenhaaien, maar ook hamerhaaien, verpleegsterhaaien en stierhaaien worden hier af ​​en toe waargenomen. Een andere populaire plek is “Sugar Wreck”, dit scheepswrak herbergt tal van zeeleven, zoals groene murenen, snappers, schildpadden en octopussen. Je kunt ook hamerhaaien en stierhaaien van dichtbij bekijken in de wateren bij Bimini Island.

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest.Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)