Skip links

Liveaboard Egypte –
Red Sea Sharks

Deze liveaboard die start in Marsa Ghalib bij Marsa Alam heeft geen vaste route, maar gaat naar die duikgebieden die momenteel de beste kansen bieden om haaien en andere grote vissen te zien!

Deze liveaboards leiden soms naar de riffen van St. John’s en Rocky Island, naar Daedalus of Elphinstone Reef – of naar de Brother Islands! Zelfs als de route niet vastligt, zijn spectaculaire duiken zeker gegarandeerd!

Inclusief:

  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen op de Emperor Echo
  • 6 duikdagen met minimaal. 3 duiken per dag
  • Nachtduiken (niet toegestaan in het Marine Park)
  • Alle duiken incl. lucht en lood
  • Nitrox voor gecertificeerde duikers
  • Volpension incl. snacks
  • Niet-alcoholische dranken

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 1.195 euro per persoon*

Offerte aanvraag

Reisbeschrijving:

De Red Sea Sharks liveaboard volgt geen vaste route. Het leidt bijvoorbeeld naar de riffen van St. John’s en Rocky Island, naar Daedalus of Elphinstone Reef – of naar de-Brother-eilanden! Zelfs als de route niet vastligt, zijn spectaculaire duiken zeker gegarandeerd!

Hoewel haai waarnemingen niet kunnen worden gegarandeerd, heb je wel de beste kans om haaien van dichtbij te ervaren op deze liveaboard in de Rode Zee!

30 gelogde duiken en een AOWD-certificaat worden aanbevolen om deel te nemen aan deze Red Sea Sharks liveaboard. De beste duikplekken voor ontmoetingen met haaien en andere grote vissen in de Rode Zee worden met deze liveaboard bezocht.

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak

De perfecte bestemming voor duikers: beleef een onvergetelijke duikvakantie in Egypte!

Hou je van duiken? Dan is Egypte de perfecte bestemming voor jouw duikvakantie. Bij een duikvakantie naar Egypte staat duikers een veelvoud van exotische vissen, interessante onderwaterlandschappen en allerlei avonturen onder de wateroppervlakte te wachten. Als je nog geen duikvakantie naar Egypte hebt gemaakt, wacht dan niet langer. Onze gasten zijn overtuigd: een duikvakantie naar Egypte kan je niet vergelijken met andere vakanties. De onderwaterwereld van Egypte heeft een grote diversiteit die met weinig andere plaatsen in de wereld te vergelijken is.

Meerdere gebieden tijdens jouw duikvakantie naar Egypte ontdekken

Als je bij ons een duikvakantie naar Egypte boekt hoef je je niet vast te leggen op één bepaald gebied. Wij bieden talrijke, gevarieerde bestemmingen aan. Het land staat bekend dat het juist voor duikers een waar paradijs is.

Hoe dat komt? Vooral doordat er bij een duikvakantie naar Egypte een enorme biodiversiteit erop wacht om door jou ontdekt te worden. Op een duikvakantie naar Egypte zal je zien dat de koraalriffen van de Rode Zee nog in zeer goede staat zijn. Juist daarom is een duikvakantie naar Egypte absoluut de moeite waard.

Desalniettemin heeft het land niet alleen onderwater veel te bieden: mocht je tijdens de duikvakantie naar Egypte een keer geen zin hebben om te duiken dan kom je hier alsnog goed aan je trekken. Zowel bij het eten als bij de accommodatie kan je rekenen op de Egyptische gastvrijheid tijdens de duikvakantie naar Egypte. Overtuig jezelf!

Een duikvakantie in Egypte: levenslange herinneringen maken.

Een duikvakantie in Egypte is vooral voor iedereen die graag onvergetelijke herinneringen wil maken. Beleef samen met ons een geweldige tijd onder water terwijl je in een vreemde wereld vol kleur en exotische dieren duikt. Bij een duikvakantie naar Egypte kan je ook dieren zien die op andere plaatsen in de wereld niet meer, of bijna niet meer te zien zijn. Bovendien biedt een duikreis naar Egypte je de kans om de onderwaterwereld van dichtbij te beleven in plaats van op een Tv-scherm. Wanneer je ervoor kiest een duikreis naar Egypte te boeken dan beleef je daar dagen die je niet meer vergeet. Een vakantie aan de Rode Zee is dus absoluut de moeite waard.

Duikvakantie naar Egypte: het noorden, midden & zuiden ontdekken

Zoals op onze website snel duidelijk wordt, zijn de mogelijkheden bij een duikvakantie of liveaboard in Egypte vrijwel eindeloos voor onze gasten. Bij ons kan je een duikvakantie naar alle delen van Egypte boeken. Snak je naar kleurrijke koraalriffen en spannende wrakduiken. Dan is een liveaboard vanaf Sharm el Sheikh precies de juiste duikvakantie voor jou.

Ben je meer geïnteresseerd in haaien en andere grote vissen dan reis je het beste naar Marsa Alam in het zuiden van het land of stap in Hurghada aan boord van een liveaboard.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)