Skip links

Liveaboard Egypte – voor kinderen & families

Duikfamilies vragen zich vaak af hoe ze hun hobby kunnen combineren met de behoeften van hun kinderen. De ervaren en professionele liveaboard organisatie Deep Blue Cruises biedt al een aantal jaren en met groot succes liveaboards aan die speciaal zijn afgestemd op de wensen van gezinnen en kinderen.

Op gevarieerde liveaboard routes speciaal voor kinderen en gezinnen komen jong en oud aan hun trekken!

Inclusief:

  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen aan boord
  • Volpension (3 maaltijden per dag)
  • Dagelijks duikprogramma
  • Alle duiken incl. gids, lucht en lood
  • Nitrox voor gecertificeerde duikers
  • ENOS
  • WLAN

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 950 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

De vloot van de ervaren liveaboard organisatie Deep Blue Cruises omvat de schepen M/Y Thunderbird, M/Y Firebird en M/Y Blue. Alle liveaboard schepen hebben een hoge veiligheidsstandaard en worden verzorgd door een professioneel team. De duikgidsen zijn allemaal Duits- en Engelssprekende duikinstructeurs.

Er worden duiksafari’s aangeboden die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van gezinnen en kinderen.

“Kindersafari’s”:

 De “Kids Safari’s” zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zwemmen is een voorwaarde voor deelname.

De kinder liveaboards zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van kinderen te voldoen. De routes zijn zo kort als mogelijk gehouden en de duikplekken zijn zo gekozen dat kinderen de beste omstandigheden vinden, maar dat het ook voor de volwassenen interessant is. Naast duiken is er volop tijd om te zwemmen, snorkelen of spelletjes te doen. Op de voorgrond staat een gedeelde ervaring!

Terwijl de volwassenen duiken, maken de kinderen kennis met de wondere onderwaterwereld van de Rode Zee. Verdere training voor ouders en kinderen is mogelijk tijdens de liveaboard, maar complete duikcursussen voor kinderen zijn tijdens de tour niet gepland.

Uiteraard geldt het Kids Safari aanbod ook voor singles met kinderen!

“Gezinssafari”:

De “Family Safari’s” zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Een duikbrevet en enige duikervaring zijn vereist. Snorkelen kan slechts in beperkte mate worden aangeboden, intro’s zijn niet gepland op deze tours.

De familie liveaboards zijn op maat gemaakt voor duikende ouders en kinderen. Volwassenen kunnen “normaal” duiken, terwijl duiken voor kinderen beperkt zijn tot 2 of 3 duiken inclusief de nachtduik. Afhankelijk van de omstandigheden kan het ook voorkomen dat de kinderen om veiligheidsredenen individuele duiken overslaan. Naast de gidsen voor de volwassenen is er altijd een extra gids aan boord die voor de kinderen zorgt en de duikvrije tijd vult met zinvolle activiteiten.

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak

De perfecte bestemming voor duikers: beleef een onvergetelijke duikvakantie in Egypte!

Hou je van duiken? Dan is Egypte de perfecte bestemming voor jouw duikvakantie. Bij een duikvakantie naar Egypte staat duikers een veelvoud van exotische vissen, interessante onderwaterlandschappen en allerlei avonturen onder de wateroppervlakte te wachten. Als je nog geen duikvakantie naar Egypte hebt gemaakt, wacht dan niet langer. Onze gasten zijn overtuigd: een duikvakantie naar Egypte kan je niet vergelijken met andere vakanties. De onderwaterwereld van Egypte heeft een grote diversiteit die met weinig andere plaatsen in de wereld te vergelijken is.

Meerdere gebieden tijdens jouw duikvakantie naar Egypte ontdekken

Als je bij ons een duikvakantie naar Egypte boekt hoef je je niet vast te leggen op één bepaald gebied. Wij bieden talrijke, gevarieerde bestemmingen aan. Het land staat bekend dat het juist voor duikers een waar paradijs is.

Hoe dat komt? Vooral doordat er bij een duikvakantie naar Egypte een enorme biodiversiteit erop wacht om door jou ontdekt te worden. Op een duikvakantie naar Egypte zal je zien dat de koraalriffen van de Rode Zee nog in zeer goede staat zijn. Juist daarom is een duikvakantie naar Egypte absoluut de moeite waard.

Desalniettemin heeft het land niet alleen onderwater veel te bieden: mocht je tijdens de duikvakantie naar Egypte een keer geen zin hebben om te duiken dan kom je hier alsnog goed aan je trekken. Zowel bij het eten als bij de accommodatie kan je rekenen op de Egyptische gastvrijheid tijdens de duikvakantie naar Egypte. Overtuig jezelf!

Een duikvakantie in Egypte: levenslange herinneringen maken.

Een duikvakantie in Egypte is vooral voor iedereen die graag onvergetelijke herinneringen wil maken. Beleef samen met ons een geweldige tijd onder water terwijl je in een vreemde wereld vol kleur en exotische dieren duikt. Bij een duikvakantie naar Egypte kan je ook dieren zien die op andere plaatsen in de wereld niet meer, of bijna niet meer te zien zijn. Bovendien biedt een duikreis naar Egypte je de kans om de onderwaterwereld van dichtbij te beleven in plaats van op een Tv-scherm. Wanneer je ervoor kiest een duikreis naar Egypte te boeken dan beleef je daar dagen die je niet meer vergeet. Een vakantie aan de Rode Zee is dus absoluut de moeite waard.

Duikvakantie naar Egypte: het noorden, midden & zuiden ontdekken

Zoals op onze website snel duidelijk wordt, zijn de mogelijkheden bij een duikvakantie of liveaboard in Egypte vrijwel eindeloos voor onze gasten. Bij ons kan je een duikvakantie naar alle delen van Egypte boeken. Snak je naar kleurrijke koraalriffen en spannende wrakduiken. Dan is een liveaboard vanaf Sharm el Sheikh precies de juiste duikvakantie voor jou.

Ben je meer geïnteresseerd in haaien en andere grote vissen dan reis je het beste naar Marsa Alam in het zuiden van het land of stap in Hurghada aan boord van een liveaboard.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)