Skip links

Liveaboard Galapagos – Ecuador

De Galapagos eilanden liggen ongeveer 1000 km van het vasteland van Ecuador in het midden van de Grote Oceaan. Door de afgelegen ligging heeft zich hier een uniek ecosysteem met veel endemische soorten ontwikkeld. Alleen hier vind je de “Galapagos” schildpadden en pinguïns, evenals verschillende zeeleguanen. En voor de duikers  is er een fascinerende onderwater rijkdom!

Inclusief:

  • Binnenlandse vlucht San Cristóbal incl. 30 kg ruimbagage
  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen in een 2-persoonshut (Classic Twin)
  • Volpension
  • Max. 18 duiken incl. gids, lucht en lood

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 6.195 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Een Galapagos liveaboard is waarschijnlijk de beste manier voor duikers om veel van de spectaculaire duikplekken in korte tijd te bezoeken. Rond de eilanden Darwin en Wolf, ver naar het noorden gelegen, kan alleen worden gedoken op de meerdaagse tochten. Deze duikplekken staan ​​bekend om scholen hamerhaaien en ontmoetingen met walvishaaien. Speelse zeeleeuwen vergezellen vaak de duiken. Je kunt er ook scholen adelaarsroggen, reuzenmanta’s, maar ook zijde- en Galapagoshaaien tegenkomen. Op sommige plekken worden zelfs pinguïns, maanvissen en zeeleguanen onder water gezien.

De M/V Galapagos Master liveaboard bezoekt alle highlights van de eilanden Darwin, Wolf, Punta Vicente Roca, Cousin Rock, Los Gemelos, Santa Cruz, enz. Veel van de eilanden mogen niet worden betreden, maar op sommige zijn gevarieerde excursies aan wal naar de unieke flora en fauna mogelijk. Een bezoek aan de legendarische reuzenschildpadden mag niet ontbreken op deze Galapagos trip!

Routebeschrijving (onder voorbehoud):

Dag 1: Aankomst op de luchthaven, transfer naar het schip & check-in, middag check duik

Dag 2: Duiken bij Punta Carrion en Baltra, middagexcursie aan wal op Seymour

Dag 3 & 4: Duiken op Darwin Island

Dag 5: Duiken bij Wolf

Dag 6: Duiken bij Punta Vicente Roca en Cabo Douglas

Dag 7: Duiken bij Cousin Rock en Los Gemelos, Excursie op Santa Cruz, naar de reuzenschildpadden

Dag 8: Uitchecken op San Cristóbal

De 32 meter lange M/V Galapagos Master biedt plaats aan 16 gasten in 8 tweepersoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer met douche en toilet, individueel regelbare airconditioning, een ventilator en extra’s zoals entertainmentsysteem, kluis en föhn. Binnen in het schip is er een restaurant, lounge en bar. Hier hebben de gasten de beschikking over een tv met dvd/muziekinstallatie, een kleine bibliotheek en oplaadpunten. De maaltijden worden geserveerd in buffetvorm en er wordt een gevarieerde internationale keuken aangeboden. Naast 3 hoofdmaaltijden worden snacks en een klein ontbijt voor de eerste duik aangeboden. Frisdranken, koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar. Alcoholische dranken zijn beschikbaar tegen een toeslag.

Het duikgebied van de Galapagos eilanden is vanwege de soms ruwe zeecondities alleen geschikt voor ervaren duikers. Een Advanced certificaat en 50 gelogde duiken zijn de minimumvereisten voor deelname aan een Galapagos liveaboard.

Uiteraard zijn verlengingen voor/na de liveaboard ook mogelijk. Laat ons jouw wensen weten – we stellen graag een vrijblijvend reisaanbod voor Ecuador en de Galapagos samen!

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest.Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)