Skip links

Liveaboard Indonesië –
Indo Siren

Een liveaboard aan boord van de S/Y Indo Siren brengt je op de meest comfortabele manier naar de beste duikplekken in Indonesië. Afhankelijk van het seizoen worden er verschillende routes aangeboden.

De bekendste zijn het Komodo National Park voor de kust van Flores en Raja Ampat. Ook de duikplekken bij Alor, de Molukken of West Papua bieden alles wat het hart van een duiker begeert!

Inclusief:

  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen op de S/Y Indo Siren
  • 2-persoonshut
  • Volpension incl. Snacks
  • Softdrinks, water, thee & koffie
  • ca. 18 duiken, incl. lucht en lood
  • Nitrox
  • Kajaks
  • Landexcursies
  • Handdoeken en toiletartikelen

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 3.195 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Indonesië is de grootste eilandstaat ter wereld en heeft dan ook talloze, spectaculaire duikgebieden. De bekendste zijn het Komodo National Park voor de kust van Flores en Raja Ampat. De duikplekken bij Alor, de Molukken of West Papua bieden ook alles wat het hart van een duiker begeert: intacte koraalriffen met een enorme overvloed aan vissen, macroleven en natuurlijk veel grote vissen.

De 40 meter lange S/Y Indo Siren reist op verschillende liveaboard routes door de beste duikgebieden van Indonesië. Afhankelijk van het seizoen worden duikplekken aangeboden in het Komodo National Park, Raja Ampat, Ambon, de Molukken of West Papua. Ook langere tochten met interessante combinaties van verschillende duikgebieden staan ​​op het programma. Aan boord van de S/Y Indo Siren kunnen duikers genieten van een liveaboard die voldoet aan de hoogste eisen.

Er zijn 8 ruime hutten aan boord van de S/Y Indo Siren, die allemaal zijn uitgerust met individuele airconditioning, een eigen badkamer en een entertainmentsysteem. De behulpzame bemanning zorgt voor de maximaal 16 gasten aan boord.

Een lounge met airconditioning, een cocktailbar en een tv nodigt je uit om te ontspannen. Massages worden aangeboden tegen een toeslag. Op het dek is een overdekte eethoek waar verse maaltijden in buffetvorm worden geserveerd. Op het bovenste zonnedek zijn gecapitonneerde stoelen en ligstoelen. Duikers hebben voldoende ruimte voor hun uitrusting op het duikdek. Er is ook een camera- en videostation in de lounge.

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest. Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)