Skip links

Liveaboard Indonesië – Komodo

De Moana is een comfortabele en charmante liveaboard gebouwd in traditionele stijl. Het biedt plaats aan maximaal 10 duikers. Persoonlijke service is hierbij erg belangrijk!

Aan boord van de Moana kun je een onvergetelijke liveaboard ervaren door het Komodo National Park – één van de meest biodiverse duikgebieden ter wereld! Op deze liveaboard wordt natuurlijk ook een excursie naar de unieke “Komodo” varanen aangeboden!

Inclusief:

  • Luchthaventransfers Labuan Bajo
  • 5 overnachtingen op de Moana
  • 2-persoonshut
  • Volpension incl. Snacks
  • Softdrinks, drinkwater, thee en koffie
  • Circa 14 duiken, incl. gids, lucht en lood
  • ABC-snorkeluitrusting
  • Excursie naar de “Komodo” varanen
  • Handdoeken

Reisduur: 6 dagen

Prijs: vanaf 1.925 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Dompel jezelf onder in de unieke diversiteit van het Komodo National Park! Ervaar de mooiste duikplekken van Indonesië op een liveaboard.

De Moana is een traditioneel houten schip dat is uitgerust met moderne technologie en met zijn 30 meter lengte duikers veel ruimte en comfort biedt. Maximaal 10 gasten in 5 tweepersoonshutten kunnen deelnemen aan de meerdaagse safari’s door het Komodo National Park. Alle hutten zijn voorzien van airconditioning, ensuite badkamers en veel opbergruimte.

Op het bovendek bevindt zich een gezellige salon met airconditioning, evenals een ruime buitenruimte die uitnodigt om te ontspannen tussen en na de duiken. Er zijn zelfs dekens voor natuurliefhebbers als je onder de sterrenhemel wilt overnachten.

De liveaboards starten en eindigen in Labuan Bajo op het Indonesische eiland Flores. De makkelijkste manier om internationaal te reizen is via Bali, waarbij een verlenging of een combinatie van beide duikbestemmingen een goede optie is.

De duikplekken van het Komodo National Park zijn zonder twijfel enkele van de meest spectaculaire in heel Indonesië en de meest biodiverse ter wereld. De prachtig intacte riffen van Komodo voor het Indonesische eiland Flores imponeren met grote vissen, een indrukwekkende verscheidenheid aan soorten en een enorme overvloed aan vissen. Kortom, een absolute droombestemming voor duikers!

Naast grote vissen zoals manta’s, haaien, napoleons en dergelijke is er ook een grote verscheidenheid aan macroleven te bewonderen. Op de duikplekken staat meestal een zeer sterke stroming, deze liveaboard wordt daarom aanbevolen voor ervaren duikers.

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest. Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)