Skip links

Liveaboard Indonesië – MY Emperor Raja Laut

De MY Emperor Raja Laut maakt deel uit van de vloot van de Emperor Divers liveaboard-organisatie. Dit moderne schip biedt duikers veel ruimte en comfort.

De liveaboard-routes die worden aangeboden, omvatten tours naar de Banda-eilanden, naast Komodo National Park en Raja Ampat.

Inclusief:

  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen op de MY Emperor Raja Laut
  • 2-persoonshut
  • Volpension incl. thee, koffie en drinkwater
  • circa 3-4 duiken per dag, incl. lucht en lood
  • Cocktail-Party op het strand

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 2.590 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

De reis naar de verschillende vertrekpunten van deze Emperor Raja Laut liveaboard gaat meestal via Jakarta, de hoofdstad van Indonesië. Afhankelijk van de vluchtduur is een overnachting aan te raden. Vanuit Jakarta ga je verder met een binnenlandse vlucht naar Labuan Bajo voor een liveaboard in het Komodo National Park, naar Sorong voor Raja Ampat of naar Ambon voor de Banda-eilanden.

De MY Emperor Raja Laut biedt plaats aan voor in totaal 12 duikers op zijn 31m lengte en 7m breedte. Zes hutten bevinden zich op het benedendek, evenals een kleine lounge uitgerust met airconditioning, flatscreen-tv, films, muziek, boeken en bordspellen. Er is ook een kleine bar aan boord. Op het prachtige teakhouten dek worden de vers bereide maaltijden onder een grote luifel genuttigd. Ligstoelen zijn voldoende aanwezig op zonnige en schaduwrijke plaatsen. Stroom wordt geleverd via Europese 220 volt stopcontacten.

De MY Emperor Raja Laut heeft moderne technische apparatuur, is uitgerust met de huidige veiligheidsnormen en heeft twee rubberboten die worden gebruikt voor het duiken.

Het liveaboard schip heeft drie tweepersoonshutten en drie tweepersoonshutten met stapelbedden. Alle hutten zijn uitgerust met patrijspoorten, airconditioning, een extra ventilator, een badkamer met een warme douche en een toilet.

Volpension is inbegrepen en bestaat uit ontbijt, lunch, koffie in de middag en diner. Water, thee en koffie zijn de hele dag beschikbaar. Er wordt een gevarieerde mix van Indonesische en internationale gerechten geserveerd.

Meestal worden drie dagduiken en één nachtduik aangeboden, uitgezonderd de éérste en laatste dag. De duiken worden uitgevoerd met de bijboten en begeleid door ervaren, lokale gidsen.

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoon afspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest. Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)