Skip links

Liveaboard Malediven –
Blue Horizon III

De Blue Horizon III biedt gevarieerde liveaboard-routes ver weg van de klassieke Malediven-routes.

De duikgebieden in het diepe zuiden van de Malediven zijn bijzonder geschikt voor liefhebbers van grote vissen en haaien. Tot 10 verschillende haaiensoorten (waaronder tijgerhaaien, hamerhaaien, walvishaaien, enz.) kunnen hier worden waargenomen!

Inclusief:

  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen op de Blue Horizon III
  • 2-persoonshut
  • Volpension
  • Thee, koffie en drinkwater
  • Excursies (island-hopping, strandbezoek)
  • Circa 3 duiken per duikdag
  • Circa 16 duiken per week
  • Alle duiken incl. gids, lucht en lood

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 3.195 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Het moderne motorjacht Blue Horizon III heeft geweldige faciliteiten en veel ruimte voor een comfortabele liveaboard op de Malediven. Lichte binnenruimtes, uitnodigende hutten, salon, restaurant en scheepsbar bieden volop ruimte. Maximaal 24 gasten in 12 hutten kunnen deelnemen aan deze liveaboards. Verschillende professionele gidsen zorgen voor de behoeften van de duikers en zorgen voor een allround succesvolle duikervaring.

Meestal worden er 3 duiken per dag uitgevoerd op de liveaboards. Tussen de duiken door zijn gevarieerde maaltijden in buffetvorm, drinkwater, thee en koffie vrij verkrijgbaar. Een zonnedek en jacuzzi nodigen je uit om te ontspannen.

Een speciale highlight, zelfs voor veeleisende duikers, zijn de liveaboards in het diepe zuiden van de Malediven. De Blue Horizon III neemt je mee naar enkele van de beste duikplekken voor grote vissen op de Malediven via minder bereisde routes. Verschillende soorten haaien, waaronder tijger- en hamerhaaien, manta’s, walvishaaien, dolfijnen en meer kunnen hier worden waargenomen!

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards op de Indische Oceaan – Liveaboard op de Malediven

De Malediven is een populaire bestemming voor enthousiaste duikers. Als jij één van hen bent, ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte liveaboards aan op de Malediven. Wij spelen in op jouw wensen en creëren een onvergetelijke duikvakantie, waarbij je kunt onderdompelen in de fascinerende onderwaterwereld van deze archipel. Je bepaalt zelf hoe lang jouw duikreis naar de Malediven duurt. Vertel ons jouw wensen en wij maken een persoonlijke droomreis voor jou op maat.

Droombestemmingen – liveaboard op de Malediven

De Malediven zijn een prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan. Honderden eilanden met heerlijk vlakke zandstranden, prachtige riffen en een diverse fauna trekken jaarlijks talloze duikers naar deze bestemming. Schildpadden, dolfijnen en grote vissen zoals haaien en walvishaaien zijn regelmatige bezoekers van de kleurrijke koraalriffen. Bij de bekende reinigingsstations zijn in alle rust manta’s te observeren.

Heb je altijd al eens de indrukwekkende onderwaterwereld van de Malediven willen zien, plan dan eenvoudig een liveaboard op de Malediven bij ons. Wij zijn zeer bekend met de verschillende duikgebieden en kunnen je de beste duikplekken met jouw liveaboard op de Malediven laten zien. Vertrouw op onze expertise en profiteer van onze ervaring!

Het juiste schip voor elke liveaboard op de Malediven

We bieden een grote keuze aan verschillende schepen en boten, zodat er zeker de juiste liveaboard voor jou bij zit. Je kunt alleen op het schip verblijven of jouw liveaboard op de Malediven boeken in combinatie met een hotel aan land. Laat ons weten wat je wil en wij stellen een mooie reis voor je samen. Op onze website kun je alvast een eerste blik werpen op ons liveaboard aanbod op de Malediven.

Diverse duikgebieden voor beginners en gevorderde duikers

De duikgebieden rond de Malediven worden als zeer gevarieerd beschouwd en zijn daarom geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De meeste duiken op een liveaboard op de Malediven zijn zogenaamde driftduiken. Je laat je gewoon meevoeren door de stroming en kunt je zonder veel moeite vergapen aan de fantastische onderwaterwereld. De duikgebieden op de Malediven bieden een grote variëteit: Diverse routes voeren je langs kleurrijke koraaltuinen, spectaculaire steile wanden, imposante wrakken en avontuurlijke grote visduikplekken op een liveaboard op de Malediven.

Wij plannen graag jouw liveaboard op de Malediven

Als je geïnteresseerd bent in een liveaboard op de Malediven, neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan direct contact met je op en doen je een individueel voorstel. Uiteraard kunt je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt over ons aanbod. Wij adviseren je graag en helpen je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw duikvakantie.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)