Skip links

Liveaboard Malediven – Nautilus Two

Het traditioneel gebouwde liveaboard schip Nautilus Two biedt volop ruimte en comfort. Ruime hutten, moderne uitrusting en ervaren duikgidsen zorgen voor een allround geslaagde duikvakantie. Afhankelijk van het seizoen worden er routes van verschillende duur aangeboden naar de beste duikplekken op de Malediven.

Inclusief:

  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen in een 2-persoonshut
  • Volpension incl. snacks
  • Thee, koffie en drinkwater
  • 1 duik op de dag van aankomst
  • 2-3 duiken per duikdag
  • 1 nachtduik
  • Alle duiken incl. gids, lucht en lood
  • Excursies en activiteiten o.a. eilandbezoek en BBQ

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 1.745 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Een liveaboard langs de schilderachtige eilanden van de Malediven is een droom voor elke duiker. Een grote verscheidenheid aan onderwaterlandschappen, prachtige koraaltuinen, grottenstelsels en wrakken wachten hier op je. De Nautilus Two is gebouwd in de traditionele Maldivische stijl van hoogwaardig hout en biedt meer dan voldoende ruimte.

Een duiktrip naar de Malediven is voor iedere duiker een onvergetelijke ervaring. Een liveaboard biedt de mogelijkheid om in korte tijd een groot aantal fantastische duikplekken te ervaren. Op een liveaboard aan boord van de Nautilus Two wordt er o.a. gedoken op duikplekken met sterke stroming, met de meeste kans op manta’s, schildpadden en haaien, maar er wordt ook gedoken op koraaltuinen, overwoekerde wrakken en duikplekken met veel macro. De keuze van de route hangt af van de beste seizoensomstandigheden.

Alle duiken op het liveaboard worden begeleid door lokale duikgidsen. Na een uitgebreide briefing kunnen ervaren duikers samen in een buddy-team de diverse duikplekken van de Malediven verkennen.

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards op de Indische Oceaan – Liveaboard op de Malediven

De Malediven is een populaire bestemming voor enthousiaste duikers. Als jij één van hen bent, ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte liveaboards aan op de Malediven. Wij spelen in op jouw wensen en creëren een onvergetelijke duikvakantie, waarbij je kunt onderdompelen in de fascinerende onderwaterwereld van deze archipel. Je bepaalt zelf hoe lang jouw duikreis naar de Malediven duurt. Vertel ons jouw wensen en wij maken een persoonlijke droomreis voor jou op maat.

Droombestemmingen – liveaboard op de Malediven

De Malediven zijn een prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan. Honderden eilanden met heerlijk vlakke zandstranden, prachtige riffen en een diverse fauna trekken jaarlijks talloze duikers naar deze bestemming. Schildpadden, dolfijnen en grote vissen zoals haaien en walvishaaien zijn regelmatige bezoekers van de kleurrijke koraalriffen. Bij de bekende reinigingsstations zijn in alle rust manta’s te observeren.

Heb je altijd al eens de indrukwekkende onderwaterwereld van de Malediven willen zien, plan dan eenvoudig een liveaboard op de Malediven bij ons. Wij zijn zeer bekend met de verschillende duikgebieden en kunnen je de beste duikplekken met jouw liveaboard op de Malediven laten zien. Vertrouw op onze expertise en profiteer van onze ervaring!

Het juiste schip voor elke liveaboard op de Malediven

We bieden een grote keuze aan verschillende schepen en boten, zodat er zeker de juiste liveaboard voor jou bij zit. Je kunt alleen op het schip verblijven of jouw liveaboard op de Malediven boeken in combinatie met een hotel aan land. Laat ons weten wat je wil en wij stellen een mooie reis voor je samen. Op onze website kun je alvast een eerste blik werpen op ons liveaboard aanbod op de Malediven.

Diverse duikgebieden voor beginners en gevorderde duikers

De duikgebieden rond de Malediven worden als zeer gevarieerd beschouwd en zijn daarom geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De meeste duiken op een liveaboard op de Malediven zijn zogenaamde driftduiken. Je laat je gewoon meevoeren door de stroming en kunt je zonder veel moeite vergapen aan de fantastische onderwaterwereld. De duikgebieden op de Malediven bieden een grote variëteit: Diverse routes voeren je langs kleurrijke koraaltuinen, spectaculaire steile wanden, imposante wrakken en avontuurlijke grote visduikplekken op een liveaboard op de Malediven.

Wij plannen graag jouw liveaboard op de Malediven

Als je geïnteresseerd bent in een liveaboard op de Malediven, neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan direct contact met je op en doen je een individueel voorstel. Uiteraard kunt je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt over ons aanbod. Wij adviseren je graag en helpen je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw duikvakantie.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)