Skip links

Liveaboard Palau

Palau staat voor indrukwekkende riffen, geweldig onderwaterzicht en vooral fascinerende ontmoetingen met grote vissen, zoals diverse soorten haaien en roggen. Er is ook een grote verscheidenheid aan macroleven, koralen en wrakken te ontdekken. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke duikervaring in Palau.

Naast het duiken biedt Palau ook prachtige natuurbelevenissen op het land aan. Een bezoek aan het wereldberoemde “Jellyfish Lake” mag niet ontbreken op een duiktrip naar Palau!

De Palau Siren liveaboard biedt veel comfort en neemt je mee op verschillende routes naar de beste duikplekken van Palau!

Inclusief:

  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen aan boord van de Palau Siren
  • 2-persoonshut
  • Volpension incl. snacks
  • Softdrinks, water, thee en koffie
  • Circa 18 duiken, incl. gids, lucht en lood
  • Nitrox
  • Kajaks
  • Landexcursies

Reisduur: 1 week

Prijs: vanaf 3.195 euro per persoon*

Offerte aanvragen

Reisbeschrijving:

Palau is één van de beste duikgebieden ter wereld. Meer dan 60 verschillende duikplekken zorgen voor veel afwisseling. Naast drift- en visrijke rifduiken wachten de wereldberoemde Blue Hole en wrakken uit de Tweede Wereldoorlog op je.

Naast de bekende Palau duikplekken zoals Peleliu, Blue Corner, Blue Hole, German Channel, Ulong Channel, Devilfish City, Manta Point of Chandelier Cave, zijn er nog vele andere duikplekken. Grote vissen zoals napoleons, makreel, rifhaaien, adelaarsroggen, barracuda’s en manta’s maken net zo goed deel uit van de dagelijkse duiken als het kleurrijke macroleven. Kortom, de diversiteit van Palau is adembenemend! Natuurlijk mag een trip naar het unieke “Jellyfish Lake” niet ontbreken op een trip naar Palau!

De 40 meter lange Palau Siren biedt het hoogste niveau van comfort en is bij uitstek geschikt voor de behoeften van duikers. Aan boord van de Palau Siren kunnen duikers genieten van luxe accommodatie, terwijl ze de ongerepte en afgelegen duikplekken van Palau verkennen. De professionele bemanning zorgt voor de tevredenheid van elke gast. Het liveaboard schip heeft 8 grote hutten en biedt plaats aan maximaal 16 gasten. De hutten zijn allemaal uitgerust met badkamer en airconditioning.

De Palau Siren heeft ook een lounge met airconditioning, een bar, banken, een flatscreen-tv en een brede selectie films. Aan boord worden massages aangeboden. Maaltijden en drankjes worden geserveerd in buffetvorm op het overdekte dek van het schip. Er is ook een zonnedek met ligstoelen met kussens.

Duikers hebben voldoende ruimte voor hun uitrusting op het grote duikdek. In de salon is een professioneel camera- en videostation aanwezig. De Palau Siren voert het hele jaar liveaboards door het diverse duikgebied van Palau. Er worden verschillende routes en tours van een week tot 10 dagen aangeboden. Deel je wensen met ons!

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest.Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)