Skip links

Liveaboard Thailand

De duikgebieden aan de westkust van Thailand in de Andamanse Zee behoren tot de beste van Zuidoost-Azië.

De bekende Similan-eilanden, Surin-eilanden en Koh Bon bieden kleurrijke riffen met een rijke verscheidenheid aan zachte koralen en ander zeeleven. Daarnaast is er altijd kans op grote vissen zoals manta’s en walvishaaien!

Inclusief:

 • Overnachting in een 2-persoonshut
 • Volpension
 • Softdrinks, drinkwater, thee en koffie
 • Alle duiken incl. gids, lucht en lood
 • Gratis Nitrox voor gecertificeerde duikers

Reisduur: vanaf 3 dagen

Prijs: vanaf 695 euro per persoon*

Offerte aanvraag

Reisbeschrijving:

In Thailand worden liveaboards aangeboden naar de duikgebieden in de Andamanse Zee. Duikhoogtepunten zijn zeker de Similan-eilanden, Koh Bon, Surin-eilanden en de beroemde Richelieu-rots. Naast driedaagse tochten worden er ook langere duiksafari’s uitgevoerd, die alle genoemde duikplekken met elkaar verbinden.

3 dagen Koh Bon, Koh Tachai, Surin Islands & Richelieu Rock

 • 3 dagen / 2 nachten
 • 2 overnachtingen in een 2-persoonshut met airco
 • Volpension, incl. softdrinks, drinkwater, thee en koffie
 • 10 duiken, incl. gids, lucht en lood
 • Gratis Nitrox voor gecertificeerde duikers

Prijs per persoon: 695 euro*

 

4 dagen Koh Bon, Koh Tachai, Surin Islands & Richelieu Rock

 • 4 dagen / 4 nachten
 • 4 overnachtingen in een 2-persoonshut met airco
 • Volpension, incl. softdrinks, drinkwater, thee en koffie
 • 15 duiken, incl. gids, lucht en lood
 • Gratis Nitrox voor gecertificeerde duikers

Prijs per persoon vanaf: 1.095 euro*

 

1 week liveaboard: 

 • 7 dagen / 6 nachten
 • 6 overnachtingen in een 2-persoonshut met airco
 • Volpension, incl. softdrinks, drinkwater, thee en koffie
 • 25 duiken, incl. gids, lucht en lood
 • Gratis Nitrox voor gecertificeerde duikers

Prijs per persoon vanaf: 1.645 euro*

 

Duiksafari met hoteluitbreiding

Een liveaboard in Thailand is ideaal te combineren met een verlenging in Khao Lak of Phuket. Een tussenstop in de levendige hoofdstad Bangkok behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Deel je wensen met ons!

 

* genoemde prijs is een vanaf prijs gebaseerd op het laagseizoen o.b.v. een 2-persoons boeking en excl. de vlucht

Telefoonafspraak
Liveaboards van Duikvakantie & Meer

Liveaboards – jouw duikreis naar de mooiste duikbestemmingen ter wereld

De onderwaterwereld fascineert je en je doet niets liever dan duiken om de prachtige flora en fauna onderwater te verkennen? Dan zul je versteld staan ​​van onze liveaboards en met volle teugen genieten van je duikvakantie. Reis over de zee op moderne en comfortabele liveaboards en maak kennis met de mooiste duikplekken ter wereld. Tussen de duiken door kunt je aan boord ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de volgende duik. Een liveaboard biedt voordelen voor avonturiers die tijdens hun vakantie niet één keer willen duiken, maar duiken als het middelpunt van hun reis willen ervaren. Ontdek afgelegen gebieden, laat je betoveren door echte insidertips en verheug je op kortere overstaptijden, want met liveaboards overnacht je direct aan boord en hoef je dus geen lange afstanden af ​​te leggen.

Duikvakantie & Meer: Liveaboards in één oogopslag

In de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan, de Rode Zee of in de Indische Oceaan zijn de onderwaterwerelden bijzonder kleurrijk en fascinerend. Op een liveaboard in de Caribische Zee, in Zuidoost-Azië of in de Grote Oceaan word je een ontdekker en zie je een prachtig onderwaterpanorama dat je alleen in documentaires hebt gezien. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de liveaboard die het beste bij jouw past. Wij bieden liveaboards aan voor elk duikniveau. Je kunt een liveaboard boeken voor beginners, een liveaboard met enige duikervaring of een gevorderden tour met jarenlange duikervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Onze ervaring en kennis is de basis voor een ontspannen liveaboard die past bij jouw duikervaring. Deel je ervaringen met ons en kijk uit naar tips die jouw duikvakantie onvergetelijk en adembenemend zullen maken.

Onze professionele partners zorgen voor een onvergetelijke liveaboard

Bij ons kun je vertrouwen op competente, zeer professionele en ervaren partners. Wij selecteren de samenwerking met de grootste zorg en met een focus op jouw veiligheid op de liveaboards. Moderne uitrusting op de comfortabele schepen, een ervaren bemanning en een perfecte veiligheidsuitrusting zijn essentiële criteria voor de selectie van onze partners. Bij ons boek je liveaboards die een verantwoorde behandeling van de riffen en hun dierlijke en plantaardige bewoners garanderen. Wij verzekeren je dat de liveaboard een onvergetelijke ervaring zal zijn. Met jouw voorkeur en ervaring, helpen wij je graag als ervaren en gepassioneerde adviseurs, zodat je de juiste beslissing neemt en de bestemming en de moeilijkheidsgraad van het duiken kiest. Meer weten over onze samenwerkingspartners in het land van bestemming? Ook op dit punt adviseren wij je graag! We hebben ons bewust gefocust op liveaboards waarbij je overnacht aan boord en je duikvakantie op zee doorbrengt. Wil je de liveaboard combineren met een langer verblijf in het land van bestemming? Informeer dan naar onze mogelijkheden voor gecombineerde reizen.

Vertrekdatum(Vereist)
Retourdatum(Vereist)
(Vereist)