Skip links

Malta

De heldere wateren rond Malta behoren tot de beste duikplekken van Europa. Duikers verblijven op Malta zelf of op het kleine naburige eilandje Gozo. Het duikgebied staat bekend om de riffen, grotten, wrakken en de bekende duikstek “Blue Hole”. De Maltese eilandengroep biedt hete en droge zomers, waardoor het perfect is voor alle soorten watersporten.

Bezoek de levendige hoofdstad Valletta, traditionele dorpjes en prehistorische ruïnes en geniet van de mediterrane flair van Malta en Gozo!

Het duikgebied van Malta en Gozo wordt beschouwd als het mekka van het mediterrane duiken. De schoonheid ligt in de variatie van het onderwaterlandschap met steile wanden, indrukwekkende hellingen, grotten, tunnels en riffen met talloze vissen. Ook wrakliefhebbers komen hier aan hun trekken. Helder en het meestal kalme water, gecombineerd met goed zicht, dragen bij aan het complete duikpakket wat deze eilanden bieden.

Let op de visumvoorwaarden en toelatingseisen, evenals gezondheidsvoorschriften en aanbevelingen!

Reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Weersinformatie

GGD informatie

  • Hoofdstad: Valletta
  • Talen: Maltees, Engels
  • Valuta: euro
  • Reistijd: april – november

Onze aanbevelingen voor Malta:

Onze bestemmingen in Malta:

Klik op de gewenste bestemming voor meer informatie

Veelzijdige duikvakantie aan de Middellandse Zee – Duikvakantie op Gozo en Malta

Ideale duikvakantie op Gozo

Je brengt je duikvakantie door op Gozo, het op een na grootste eiland van de archipel van de Republiek Malta. Er zijn hier een veelvoud aan interessante duikplaatsen. Het heldere water biedt goed zicht op zeegras weides, steile wanden en grotten. Jouw duikvakantie op Malta wordt door het indrukwekkende landschap van groene heuvels, steile klippen en schilderachtige baaien compleet gemaakt. Bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je duikvakantie op Gozo zijn de citadel van de kleine hoofdstad Victoria, het aquaduct van Kercem, de Giordan Lighthouse en de Calypso Grotto. Jouw duikvakantie op Gozo bereik je al na een vlucht van maximaal 3 uur.

Prettige duikvakantie aan de Middellandse Zee boeken

Of je nu kiest voor een duikvakantie op Malta of op Gozo – bij Duikvakantie & meer hebben we de beste keus voor een geslaagde duikvakantie. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde pakketten aan voor jouw duikvakantie aan de Middellandse Zee. Wij brengen je onder in een hotel of appartement en zorgen ervoor dat je tijdens jouw vakantie het echte vakantiegevoel ervaart en je compleet kunt ontspannen. Door onze grote ervaring en know-how maken we van jouw duikvakantie op Malta, Gozo of ergens anders aan de Middellandse Zee een geslaagde ervaring met interessante en gevarieerde duiken die makkelijk te combineren zijn met andere activiteiten.

Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in een duikvakantie op Malta, Gozo of ergens anders aan de Middellandse Zee met Duikvakantie & meer. Wij geven uitgebreid en individueel advies over al onze bestemmingen.